20/12/2011

my bestie :)


today . aku nak citer pasal bestie aku . name die farah irdina  . die same umor dngan aku . die kelas 2 al-ghazali .aku anggap die as BESTIE  aku . die tmpat aku mengadu , tempat aku seronok den segala gala tempat lha . dulu , time aku syook kat mamat 2 , farah lha yg tolong aku dptkan die . dulu gark , aku pernah kene cop perampas oleh kengkawan kitorg sebab aku kwn dengan die .

maybe aku tk pernah bg pape kat die , tp aku nak sangat die tau , aku syg die gegiler . aku anggap mcm adek or kakak aku . die baek sangat. die comel . dulu die pakai braces , tp sekarang die dah bukak .ada braces or takd , tk kan mampu nak pisahkan kitorg . die ad besi or tk , die tetap comel #sumpah betol . dulu , aku pernah sakitkan hati die , buat die nangs , buat die kecewe . mungkin bg die , aku lha tmpatmengadu n so on . selalu , kalau die ngs , aku hope sngat aku dpt ceriakan die , aku nak always beside die . aku suke tngok die hepi n ceria . 

but now , aku rase die mcm try tok jauhkan diri dia dari aku . aku tk tau lha ape salah aku . aku tknak hlg dia.

#Farah . aku minx maaf kalau aku ad bwt slh nan kau . aku tau aku bynk skitkan hati kau . aku nak kau tau , aku tk nk hlg kau . aku nak kau tau , kau BESTIE aku . mungkin tk bg kau . tp aku nak kau tau ,aku syg kau gegiler .aku tk nk hlg kwn for a second time ..please :)

No comments: